close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

آموزشی ها

  مواد لازم برای (برای 4 نفر):  گوشت مرغ : 400 گرم  لپه : دو سوم لیوان   تخم‌مرغ : 1 عدد   هویج رنده شده : نصف لیوان   گشنیز تازه : 1 لیوان   گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد          پیاز متوسط : 1 عدد متوسط    نمك، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان دلخواه   روغن مخصوص سرخ کردنی : 5 قاشق مرباخوریطرز تهیه:   - ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنید. - سپس لپه‌ای را که از قبل پخته شده،…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی ها

 

مواد لازم برای (برای 4 نفر): 

گوشت مرغ : 400 گرم 

لپه : دو سوم لیوان

 

تخم‌مرغ : 1 عدد

 

هویج رنده شده : نصف لیوان

 

گشنیز تازه : 1 لیوان

 

گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد    

    

پیاز متوسط : 1 عدد متوسط 

 

نمك، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان دلخواه

 

روغن مخصوص سرخ کردنی : 5 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

 

- ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنید.

- سپس لپه‌ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید.

- در تابه‌ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید.

- گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با كمی نمك و فلفل مزه‌دار كنید و روی كتلت‌های سرخ شده بریزید.

- سپس غذا را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.

- سپس آن را میل كنید.

 

مقدار انرژی غذا:


مقدار انرژی موجود در هر یک از مواد لازم برای این غذا به شرح زیر است:

 

گوشت مرغ                                 650 كیلوكالری

لپه                                               160 كیلوكالری

تخم‌مرغ                                        100 كیلوكالری

هویج رنده شده                              15 کیلو کالری

 گشنیز تازه                                    25 کیلو کالری

گوجه فرنگی                                   75 کالری

پیاز متوسط                                     25 کالری

روغن                                              225 کیلوکالری

 

این غذا تقریبا 1200 كیلوكالری انرژی دارد. اگر با این مقدار مواد، 12عدد كتلت تهیه شود، هر یك از آنها 100 كیلوكالری خواهد داشت و از آنجا كه حتما با 3 تا 4 واحد نان میل می‌شوند، به هر نفر حداقل 500 كیلوكالری انرژی خواهد رسید.

با این غذا بخورید
- بهتراست نان مصرفی تان از نوع سبوس‌دار باشد، مثل نان سنگك یا نان‌ فانتزی سبوس دار.

- برای افزایش فیبر غذایی‌تان نیز به همراه آن كمی سبزی خوردن یا سالاد میل كنید.

- در صورتی كه عادت به خوردن سس گوجه فرنگی دارید، بهتر است از نوع خانگی باشد.

- مصرف دوغ و یا شربت آب‌لیموی كم شیرین نیز به عنوان نوشیدنی، تكمیل كننده دیگر این غذا به حساب می‌آید.

 

ماندگی و کهنگی


اگر مقدار زیادی كتلت سرخ كرده‌اید و تمامی آنها را نمی توانید در یك وعده غذایی بخورید، بعد از خنك شدن، در ظرفی دردار قرار داده و ظرف یكی دو روز آینده میل كنید.

از سس زدن و یا ریختن آب گوجه‌فرنگی روی كتلت‌های اضافی خودداری كنید، زیرا به این ترتیب رطوبت غذا افزایش یافته و احتمال فساد زودتر آن بیشتر خواهد شد.

اگر دیابت دارید...
كتلت‌هایتان را به جای نان با یك بشقاب سالاد سبزیجات به همراه آبغوره یا آب لیمو ترش میل كنید.

در ضمن، از اضافه کردن هویج به غذا خودداری كرده و از مقداری سبزیجات برگ سبز مثل گشنیز، جعفری و مرزه به جای هویج استفاده كنید.


:: امتياز: نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر مجموع امتياز : 49

:: بازديد : 5521
:: برچسب ها : کتلت مرغ , کتلت مرغ چرخ کرده , کتلت مرغ و هویج , طرز تهیه کتلت مرغ , طرز تهیه کتلت مرغ چرخ کرده , طرز تهیه کتلت مرغ و هویج , طرز پخت کتلت مرغ , طرز پخت کتلت مرغ چرخ کرده , طرز پخت کتلت مرغ و هویج , آموزش طرز تهیه کتلت مرغ , آموزش طرز تهیه کتلت مرغ چرخ کرده , آموزش طرز تهیه کتلت مرغ و هویج , طرز طبخ کتلت مرغ , طرز طبخ کتلت مرغ و هویج , طرز تهیه انواع کتلت , طرز تهیه انواع کتلت مرغ , آموزش طرز تهیه انواع کتلت , آموزش طرز تهیه کتلت ها , طرز تهیه کتلت ها , طرز تهیه انواع کتلت ها , کالری گوشت مرغ , میزان کالری گوشت مرغ , کالری لپه , میزان کالری لپه , کالری تخم مرغ , میزان کالری تخم مرغ , کالری هویج , میزان کالری هویج , کالری گیشنیز , میزان کالری گشنیز , کالری گوجه , میزان کالری گوجه فرنگی , کالری پیاز , میزان کالری پیاز , کالری روغن , کالری روغن ها , کالری انواع روغن , کالری انواع روغن ها , میزان کاری روغن ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع کتلت , غذا با مرغ ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : پیمان
تاريخ : [یکشنبه 14 آبان 1391 ] [ 1:8]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 9
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 3,844
» بارديد ديروز : 4,905
» ورودي گوگل امروز : 3
» ورودي گوگل ديروز : 1
» بازديد هفته : 3,844
» بازديد ماه : 226,435
» بازديد سال : 1,018,145
» بازديد کلي : 13,085,895