براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به
ايميل شما ارسال شود
 لطفا صبر کنید ...
|
|

مواد لازم
بادمجان : یک کیلو سبزی معطر پاک کرده : نیم کیلو فلفل دلمه ی سبز : یک عدد فلفل دلمه ی قرمز : یک عدد سیر رنده شده : یک قاشق سوپ خوری فلفل سبز : 50 گرم هویج : 3 عدد کلم پیچ سفید : 250 گرم سرکه : یک کیلو ادویه ی ترشی : یک قاشق سوپ خوری نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری پونه ی خشک : یک قاشق غذاخوری زرد چوبه : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.
- بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
- سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.
- کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.
- سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.
- سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.
ویرایش و تلخیص: آکاایران
:: امتياز: |
|
نتيجه : 1 امتياز توسط 10 نفر
مجموع امتياز : 138 |
|
:: بازديد : 5338
:: برچسب ها :
ترشی لیته
,
ترشی لیته بادمجان
,
طرز تهیه ترشی لیته
,
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان
,
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان کبابی
,
تهیه ترشی لیته بادمجان
,
طرز تهیه ترشی لیته بندری
,
طرز تهیه ترشی لیته مخلوط
,
خواص ترشی لیته
,
ترشی خوبه یا لیته
,
ترشی لیته خاله خانوم
,
ترشی لیته خرمالو
,
طرز تهیه ترشی لیته خرمالو
,
مایه اصلی ترشی لیته چیست
,
ترشی لیته شمال
,
طرز تهیه ترشی لیته شمال
,
سبزی ترشی لیته
,
ترشی لیته بادنجان
,
طرز تهیه ترشی لیته بادنجان
,
مواد لازم ترشی لیته
,
انواع ترشی لیته
,
ادویه ترشی لیته
,
آموزش ترشی لیته
,
ترشی لیته انبه
,
روش تهیه ترشی لیته
,
نحوه تهیه ترشی لیته
,
ترشی لیته میوه
,
مواد ترشی لیته
,
ترشی لیته کبابی
,
دستور تهیه ترشی لیته
,
دستور ترشی لیته
,
طرز تهیه ترشی لیته و مخلوط
,
:: ارسال شده در:
آشپزی ,
انواع ترشی ,
:: مطالب مرتبط:
روش پخت کباب سبزیجات ,
روش پخت دلمه مرغ ,
روش پخت لازانیای نخود سبز ,
روش پخت مرغ ذغالی ,
روش پخت کیک انار ,
روش پخت انار پلو برای شب یلدا ,
خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها ,
دو پیشنهاد برای شام شب یلدا ,
روش تهیه سس سیب ,
روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : پیمان
تاريخ : [دوشنبه 15 آبان 1391 ] [ 20:42]
|
|
|
اين نظر توسط
samin در تاريخ 1393/5/13 و 20:11 دقيقه ارسال شده
است |
|
|

|
|
چه سرکه ای بریزیم |
|
اين نظر توسط
فاطمه در تاريخ 1392/8/22 و 21:46 دقيقه ارسال شده
است |
|
|

|
|
سلام بنده به مقدار زیاد ترشی لیته درست کرده و مواد را با هم چرخ نموده ام ولی ترشی مزه خامی میدهد لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان
|
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
|
|
|
|
|
|
آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
آمار کاربران
» افراد آنلاين : 7
» تعداد اعضا : 528
کاربران آنلاين
آمار بازديد
» بازديد امروز : 2,195
» بارديد ديروز : 3,039
» ورودي گوگل امروز : 4
» ورودي گوگل ديروز : 7
» بازديد هفته : 13,849
» بازديد ماه : 125,316
» بازديد سال : 125,316
» بازديد کلي : 15,192,423
|
|