close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه فالوده

آموزشی ها

طرز تهیه فالودهمواد لازم: نشاسته 200 گرم آب 1 ليتر مواد لازم براي شربت فالوده: آب 600 ميلي‌ليتر شكر 300 گرم جوهرليمو يك‌چهارم قاشق چايخوري گلاب…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تبلیغات

آموزشی هاطرز تهیه فالوده

مواد لازم:
نشاسته 200 گرم
آب 1 ليتر


مواد لازم براي شربت فالوده:
آب 600 ميلي‌ليتر
شكر 300 گرم
جوهرليمو يك‌چهارم قاشق چايخوري
گلاب 80 گرم
دانه هل سبز 10 عدد


طرز تهيه:
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد. جوهرليمو را در 2 قاشق سوپخوري آب حل كرده و به آب و شكر اضافه كنيد و اجازه دهيد شربت غليظ شود. گلاب و دانه‌هاي هل را افزوده و بعد از چند جوش مايع را خاموش كنيد و صبر كنيد تا سرد شود. مايع را در فريزر قرار دهيد تا ببندد، سپس در كيسه بريزيد و به شكل يخ پودري درآورده و آن را تا زمان سرو فالوده در فريزر بگذاريد. ( اين مايع را در دستگاه بستني‌ساز هم ‌مي‌توانيد بريزيد تا بلورهاي يخ ريز يا يخ پودري به شما بدهد.)
نشاسته و آب را با هم در قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا نشاسته خوب پخته شده و بوي خامي ندهد. خمير فالوده را كنار بگذاريد تا سرد شود. (مي‌توانيد آن را روي ظرف يخ قرار داده و هل را اضافه كنيد تا كاملاً سرد شود)خمير فالوده را در قيف مخصوص ريخته و از بالا با فشار دادن قيف آن را در آب سرد كه بلورهاي يخ در آن هست بريزيد. وقتي خودش را گرفت با كفگير فالوده را برداريد و با پودر يخ شربت مخلوط و سرد كنيد يا آن‌كه براي سرو در زماني ديگر آن را در فريزر قرار دهيد.


نكته:
ـ در هنگام پخت فالوده، حرارت بايد بسيار ملايم باشد تا آب خمير فالوده دير تبخير شود و در حين تبخير آب نشاسته پخته شود. نشانه‌ پخته شدن خمير، كش‌دار و براق شدن آن است! اگر خمير سفت و سفيد باشد يعني خمير خام است و رشته‌هاي فالوده در آب خرد مي‌شود.

منبع:http://hashpazi.ir


:: امتياز: نتيجه : 2 امتياز توسط 3 نفر مجموع امتياز : 63

:: بازديد : 7679
:: برچسب ها : فالوده , فالوده شیرازی , بستنی , فالوده بستنی , انواع فالوده , فالوده آماده , بستنی فروشی , فالوده پاستوریزه , فالوده میهن , فالوده ایرانی , دسر ایرانی , انواع دسر , فالوده شربت لیمو , فالوده آب آلبالو , فالوده خوردن , فالوده سفید , فالوده کرمانی , فالوده یزدی , فالوده نودل , طرز تهیه فالوده ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع دسرها ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [شنبه 11 آذر 1391 ] [ 21:2]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 495
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 4
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 445
» بارديد ديروز : 5,199
» ورودي گوگل امروز : 43
» ورودي گوگل ديروز : 398
» بازديد هفته : 17,104
» بازديد ماه : 74,820
» بازديد سال : 74,820
» بازديد کلي : 8,916,188