close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سمنو

آموزشی ها

طرز تهیه سمنو مواد لازم:  گندم پوست کنده جهت سبز کردن     1 کيلو  آرد گندم                              …

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی هاطرز تهیه سمنو

مواد لازم: 
گندم پوست کنده جهت سبز کردن     1 کيلو 
آرد گندم                                         4 کيلو 
 
طريقه سبز کردن گندم: 
گندم را تميز کرده، بشوييد و با آب سرد خيس کنيد. 2 روز اين کار را انجام دهيد و در اين مدت 2تا 3 بار آب آن را عوض کنيد. بعد از 2 روز، گندم ها نوک زده يعنی جوانهء كوچكي مي زند. بعد آن را در صافی بريزيد تا آب آن گرفته شود. گندم ها را داخل دستمال نازکی که خيس شده ريخته و سطح آن را صاف کنيد و درون سينی قرار دهيد. در صورتی که برای سبز شدن آن عجله داشته باشيد می توانيد سينی گندم را در جای نسبتاً گرمی قرار دهيد (نزديک شوفاژ يا بخاری). هر روز يکی دو بار کمی آب روی پارچه و گندم بپاشيد. فقط مواظب باشيد آب، گندم را مرطوب كند؛ زيرا اگر آب اضافي زير گندم جمع شود باعث ترش شدن آن می شود. وقتی گندم ريشه کرد آن را در ظرف مناسبی پهن كنيد، و فقط پارچه مرطوبي روی گندم بکشيد و باز روزی يکی دو بار روی آن آب بپاشيد تا گندم ها ساقه پيدا کند و کمی بلند شود. زماني که گندم ها ساقه نقره ای پيدا کرد برای مصرف سمنو  آماده است.
در مدت سبز کردن گندم به 3 نکته بسيار مهم دقت کنيد: 
  • آب دادن زيادی به سمنو باعث ترش شدن آن مي شود و دقيقاً ترشی آن به سمنو منتقل شده و به هيچ وجه از بين نمی رود.
  • همين طور اگر گندم شما کپک زد، از استفادهء آن برای سمنو خودداری کنيد؛ چون به هيچ وجه اين طعم از بين نخواهد رفت.
  • در ضمن اگر ساقهء نقره اي گندم بيش از حد بلند و سبز شود، باعث تلخ شدن سمنو خواهد شد. 
طرز تهيه سمنو:
گندم های نقره ای شده را چرخ کنيد و درون ظرف بزرگی بريزيد. روی آن را آب بريزيد و خوب مخلوط کنيد و بعد از صافی رد کنيد. تفالهء مانده را بين دو دست گرفته، خوب فشار دهيد تا عصارهء آن گرفته شود. (آبی که روی گندم ها می ريزيد نبايد کم باشد) آرد را در ظرف مناسبی ريخته، شيره گندم را به تدريج روی آن بريزيد و مرتب هم بزنيد تا کاملاًصاف و رقيق شود. دقت كنيد مايه كاملاً رقيق باشد.
بعد ظرف را روی آتش گذاشته و مرتب هم بزنيد تا مواد جوش آمده و غليظ شود.
هنگام پخت، بايد سمنو را دائماً هم زد تا ته نگيرد و گلوله نشود. آن قدر بايد هم زد و حرارت داد تا آب آن کاملاً تبخير شده و مايه به شکل حلوا درآيد. در اين زمان است که سمنو سرخ می شود و بدون آنکه روغن يا شکر به آن اضافه كنيم، شيره گندم به طور طبيعی شيرينی و چربی لازم را پيدا مي كند. بعد از مدتی تفت دادن سمنو متوجه خواهيد شد که کاملاً آب آن تبخير شده و طوری چربی از خود پس خواهد داد که مانند حلوا از ظرف جدا شده و کاملاً درون ظرف می غلتد. در اين زمان است که مقداری آب به تدريج داخل آن می ريزيم و هم می زنيم تا گلوله ای باقي نماند و صاف و يکنواخت شود. سپس می گذاريم آهسته بجوشد و گاهی هم می زنيم تا غليظ شود و غلظت آن مانند کاچی شود.  
درآخر کار مي توانيد مقداری پسته يا بادام و يا فندق با پوست چوبی داخل سمنو بريزيد. در صورت تمايل در آخر کار می توانيد با شعله کم سمنو را دم کنيد.
منبع: hashpazi.ir

:: امتياز: نتيجه : 1 امتياز توسط 13 نفر مجموع امتياز : 257

:: بازديد : 23247
:: برچسب ها : سمنو , سمنوی عید , عید نوروز , سمنو+سفره هفت سین , هفت سین , هفت س , 7سین , سفره 7سین , تزئین سفره هفت سین , تزئین سمنو , تزیین سمنو , طرز تهیه سمنو , مواد لازم سمنو , سمنو چیست , آموزش پخش سمنو , چگونه سمنو بپزیم , سمنو+هفت سین , آرد گندم , گندم , گندم+سمنو ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع دسرها ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [دوشنبه 13 آذر 1391 ] [ 3:16]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط ایرانی در تاريخ 1393/12/20 و 17:38 دقيقه ارسال شده است

وقتی گندم نقره ای چرخ شده روبااب حل میکنندوازصافی رد میکنند شیره ی گنذم رو به اون 4 کیلو ارد اضافه میکنند دیگه ...نوشته که !

اين نظر توسط سحر در تاريخ 1393/12/15 و 11:04 دقيقه ارسال شده است

سلام اخه مگه میشه ؟؟؟

اين نظر توسط ارزو در تاريخ 1393/9/20 و 16:53 دقيقه ارسال شده است

بد بود

اين نظر توسط mehman shoma در تاريخ 1393/5/18 و 20:31 دقيقه ارسال شده است

به هرحال زحمت کشیدین
لطف کنینی بگین نقش اون 4 کیلو آرد گندم؟؟؟؟!!!! تو مواد لازم این وسط چی بود؟!!!!!!!!!!!!
بعدش مگه گندم پوست کنده!!! سبز میشه؟!!! جل الخالقhttp://amoozeshiha.ir/images/smilies/smile (24).gif

اين نظر توسط ....... در تاريخ 1393/2/6 و 15:41 دقيقه ارسال شده است


اين نظر توسط مریم در تاريخ 1393/1/15 و 23:11 دقيقه ارسال شده است

عااااااااااااااااااااالی بود.

اين نظر توسط ارزو در تاريخ 1393/1/15 و 20:20 دقيقه ارسال شده است

افتضاه بود


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 3
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 1,421
» بارديد ديروز : 6,999
» ورودي گوگل امروز : 16
» ورودي گوگل ديروز : 136
» بازديد هفته : 24,329
» بازديد ماه : 166,837
» بازديد سال : 2,101,182
» بازديد کلي : 10,942,550