close
تبلیغات در اینترنت
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ غذایی مهم

آموزشی ها

هر چیزی جای خودش را دارد. هر آدمی خانه خودش را دارد. هر وسیله‌ای در خانه جای مخصوص به خودش را دارد و به تبع همین موضوع هر ماده غذایی خاصی هم…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی ها

هر چیزی جای خودش را دارد. هر آدمی خانه خودش را دارد. هر وسیله‌ای در خانه جای مخصوص به خودش را دارد و به تبع همین موضوع هر ماده غذایی خاصی هم جای به خصوصی برای نگهداری خواهد داشت.

در این بین شاید برخی از ما هنوز درباره اینكه بعضی از مواد غذایی خاص را كجا نگهداری كنیم كمی بلاتكلیف باشیم. به عنوان مثال شما گوجه‌فرنگی را داخل یخچال نگه می‌دارید یا خارج از آن؟ مطمئن هستید جایی كه شما از گوجه‌فرنگی نگهداری می‌كنید همان جایی است كه باید باشد؟ 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
 
 
گوجه‌فرنگی، قهرمان سالاد!
به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها ؛ اگر شما جزو افرادی هستید كه در باغچه كوچك خانگی‌تان بوته‌های گوجه‌فرنگی كاشته‌اید پس به خوبی به این نكته واقف هستید كه گوجه‌فرنگی گرما را دوست دارد و البته از سرما بیزار است. با این وصف فریزر و دمای سرد نمی‌تواند فضای ایده‌آلی برای نگهداری از گوجه‌فرنگی باشد. البته شما می‌توانید گوجه‌فرنگی را در فریزر نگهداری كنید چون در این صورت همچنان قابل استفاده برای پخت و پز خواهد بود اما دیگر یك خوردنی تازه محسوب نمی‌شود. در عوض می‌‌توانید گوجه‌فرنگی را در كمد یا داخل سبدهای مخصوص در فضای آشپزخانه نگهداری كنید البته حواستان باشد كه گوجه‌فرنگی نباید در معرض تابش مستقیم خورشید قرار بگیرد. به این ترتیب شما می‌توانید همواره آن را سرحال و البته تازه استفاده كنید. در ضمن برای اینكه گوجه‌فرنگی‌ها پلاسیده نشود چه بهتر كه به مقدار مصرف روزانه یا هر دو روز یك‌بار خرید كنید تا همیشه گوجه‌فرنگی تازه در اختیار داشته باشید.
 
 سیب‌زمینی، محبوب قلب‌ها!
كسی را سراغ دارید كه سیب‌زمینی دوست نداشته باشد؟ سیب‌زمینی خنكی را دوست دارد نه دمای سرد را. خب! البته خیلی از ما فضایی مانند گلخانه در منزل نداریم؛ جایی كه خنك و تاریك بوده و برای نگهداری سبزیجات فضای ایده‌‌آلی باشد بنابراین نگهداری از ماده غذایی‌ای مثل سیب‌زمینی  كه به چنین فضایی نیاز دارد در یك پاكت كاغذی و البته در نقطه‌ای خنك مانند بالكن می‌تواند بهترین گزینه باشد. اینكه چرا باید از پاكت‌های كاغذی برای نگهداری سیب‌زمینی استفاده كرد دلیل مشخصی دارد چون در پاكت‌های كاغذی جریان هوا بهتر از كیسه‌های پلاستیكی صورت می‌گیرد. به این ترتیب سیب‌زمینی به راحتی خراب نمی‌شود. در ضمن اگر سیب‌زمینی را داخل یخچال نگهداری كنید روند تبدیل نشاسته آن به شكر تسریع می‌شود و در نهایت روی طعم، تركیب و روش‌های پخت آن تاثیر خواهد گذاشت. پس از نگهداری  سیب‌زمینی داخل یخچال خودداری كنید.
 
پیاز، بدبوی دوست‌داشتنی!
پیاز تا وقتی كه پوست كاغذی‌اش به عنوان محافظ سطح، آن را تحت پوشش قرار نداده از دل خاك بیرون نمی‌آید. برای نگهداری از پیاز باید سراغ محیط‌های خشك بروید. فضایی مثل انباری می‌تواند جای مناسبی برای نگهداری پیاز باشد؛ جایی كه رطوبت یخچال را ندارد اما در  عوض خنكی مخصوص خودش را دارد. در ضمن كمبود هوا سبب فاسد شدن پیاز می‌شود بنابراین سعی كنید پیاز را لابه‌لای سیب‌زمینی نگهداری نكنید. پیاز را در فضایی خنك، خشك و تاریك قرار  دهید. تاریك از آن جهت كه نور سبب می‌شود پیاز تلخ شود.
 
آووكادو، تازه‌ وارد باكلاس!
آووكادو مدت زیادی نیست كه بین جماعت ایرانی راه پیدا كرده و كم‌كم برای آنها جالب می‌شود. آووكادو تا قبل از اینكه از درخت چیده شود روند رسیدن و تازه شدن را آغاز نخواهد كرد. اگر شما آووكادوی سفت و خشك خریدید آن را در یخچال نگهداری نكنید چون نگهداری در یخچال باعث كند شدن روند رسیدن این میوه خواهد شد. از طرف دیگر اگر شما آووكادوی رسیده و كامل خریداری كرده‌اید اما فعلا قصد ندارید آن را استفاده كنید، نگهداری آن داخل یخچال كمك می‌كند تا شما فواید این میوه را برای استفاده دیرتر هم حفظ كنید؛ قبل از اینكه این میوه از شدت رسیدن بیش از حد پلاسیده شود. بنابراین برای نگهداری آووكادوی رسیده و نرسیده 2 روش كاملا متفاوت وجود دارد. همانطور كه باید آووكادوی نرسیده را خارج از یخچال نگهداری كنید تا برسد و كامل شود، آووكادوی رسیده را اگر نمی‌خواهید بلافاصله استفاده كنید می‌توانید با فراغ بال داخل یخچال بگذارید.
 
ریحان، رفیق گرمابه و گلستان كباب!
گوجه‌فرنگی و ریحان وقتی در یك بشقاب  كنار هم قرار بگیرند، می‌شوند همان رفقای گرمابه و گلستان یك سیخ كباب كوبیده دبش وطنی. اتفاقا این وجه اشتراك به قسمت‌های دیگری هم تعمیم پیدا می‌كند؛ از جمله اینكه نحوه نگهداری از آنها هم بسیار شبیه یكدیگر است. مانند گوجه‌فرنگی، ریحان هم عاشق گرماست بنابراین اگر ریحان برای زمان‌های طولانی در محیط سرد قرار بگیرد خیلی زودتر از آن موقعی كه انتظارش را دارید پژمرده می‌شود.
ریحان اگر در دمای طبیعی محیط و داخل كابینت نگهداری شود و صدالبته اگر به طور تازه از باغچه چیده و استفاده شود، بهترین بازدهی را خواهد داشت. یك دسته ریحان تازه می‌تواند در یك لیوان آب برای مدت چند روز و البته دور از نور خورشید نگهداری شود به شرط اینكه هر روز یا یك روز در میان آب لیوان عوض شود. فراموش نكنید نگهداری ریحان در كابینت هم نباید بیش از 2 تا 3 روز طول بكشد و كلا این سبزی باید تازه مصرف شود. در ضمن اگر قصد دارید ریحان را داخل كابینت نگه دارید بهتر است آن را داخل كیسه پلاستیكی قرار دهید چون این كار كمك می‌كند تا ریحان رطوبت خود را حفظ كند و تازه باقی بماند اما در عین حال كیسه باید فضای بازی برای رفت و آمد هوا داشته باشد.
منبع : سیمرغ

:: امتياز: نتيجه : 1 امتياز توسط 2 نفر مجموع امتياز : 29

:: بازديد : 2407
:: برچسب ها : نگه داری مواد غذایی , نگهداری مواد غذایی , مکان نگه داری مواد غذایی , مکان نگهداری مواد غذایی , نگهداری گوجه فرنگی , نگهداری گوجه , نگهداری ریحان , سیب زمینی , گوجه فرنگی , ریحان , آووكادو , مکان نگهداری سیب زمینی , روش نگهداری گوجه فرنگی , روش نگهداری سیب زمینی , روش نگهداری پیاز , روش نگهداری ریحان , روش نگهداری مواد غذایی , طرز نگهداری مواد غذایی , بهترین مکان نگهداری مواد غذایی ,

:: ارسال شده در: سلامت و رِژیم , خواص میوه و سبزیجات ,
:: مطالب مرتبط: سوزش ادرار در زنان , همه چیز درباره آب درمانی , چهار گيـاه تقـويـت کنـنـده میل جنسـي , طعم‌ غذا در ترک سیگار موثر است , این بیماری ها در پاهایتان نهفته اند!!! , 8 ماده غذایی با خاصیت ضد درد , 7 ماده غذایی مفید برای خانم ها , گوش هایتان خوب نمیشنود؟!؟ , عطسه تان را نخورید ... کر میشوید!!! , خواص ژله ,
نويسنده : پارسا
تاريخ : [دوشنبه 25 دي 1391 ] [ 15:0]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط مرضیه در تاريخ 1391/10/26 و 15:33 دقيقه ارسال شده است

سلسله مباحث استاد رائفی پور با موضوع آخر الزمان-قسمت اول
http://www.nasrtv.com/modules/video/singlefile.php?lid=7522


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 7
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 7,528
» بارديد ديروز : 12,511
» ورودي گوگل امروز : 89
» ورودي گوگل ديروز : 131
» بازديد هفته : 49,331
» بازديد ماه : 215,899
» بازديد سال : 1,113,840
» بازديد کلي : 9,955,208