براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به
ايميل شما ارسال شود
 لطفا صبر کنید ...
|
|

امروز برایتان طرز تهیه کباب میگو را آماده کرده ایم که خوشبختانه این کباب با ذائقه ی ما ایرانی ها سازگار است و به راحتی می توانید آن را تهیه و میل کنید.
كسانی كه به آسیای جنوب شرقی سفر كردهاند، احتمالا با انواع كبابهایی كه به سیخ چوبی كشیده شده و در كنار خیابان فروخته میشوند برخورد كردهاند. از بین این كبابهای رنگارنگ، تنها چند نوع آن به مذاق ایرانیها سازگار است و این كباب میگو كه به نام ساتای میگو هم شناخته میشود، یكی از آنهاست.
مواد لازم برای4نفر:
- میگوی ریز: 300 گرم
- فلفلدلمهای سبز یا قرمز: یك عدد
- پیاز متوسط: یك عدد
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- سویاسس: یكچهارم پیمانه
- زنجبیل رندهشده: 2 قاشق چایخوری
- گشنیز ساطوری: یك قاشق غذاخوری
- فلفل سبز تند: یك عدد، ساطوری
- آبلیموترش: 3 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1 - رگ پشت میگوها را خارج كرده و آنها را شسته و خشك كنید.
2 - در یك كاسه مناسب، روغن، سویاسس، زنجبیل، گشنیز ساطوری، فلفل سبز تند و آبلیمو را مخلوط كرده و میگوها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید.
3 - سیخهای چوبی را كه قبلا در آب خیساندهاید، برداشته و به ترتیب یك تكه فلفل دلمهای، یك تكه پیاز و یك میگو به سیخ بكشید به هر سیخ 3 تا 4 میگو بزنید.
4 - میگوها را روی زغال یا در تابه سرخ كنید. زمان كباب كردن 8 دقیقه و سرخ كردن حدود 6 دقیقه است. با نان و سس مایونز سرو كنید. سرو این خوراك برای یك شام رژیمی یا ناهار به همراه چلو مناسب است.
روش انتخاب و نگهداری زنجبیل
چگونه یک زنجبیل تازه و رسیده را تشخیص داده و انتخاب کنیم؟
ریشههایی را انتخاب کنید که به نسبت ظاهرشان، سنگین و پوست آن صاف و سالم و سفت است. ریشهای که رنگ روشنتر دارد، از ریشههای تیرهرنگ، تازهتر و بهتر است. همچنین عطر زنجبیل باید از آن به مشام برسد.
شرایط نگهداری زنجبیل
زنجبیل را بهتر است در جای خشک، خنک و تاریک نگهدارید. اگر آن را لای حوله کاغذی پیچیده و در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید، حداقل تا 3 هفته در یخچال سالم میماند و قابل استفاده است.
منبع : برترین ها
:: امتياز: |
|
نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر
مجموع امتياز : 0 |
|
:: بازديد : 2053
:: برچسب ها :
کباب میگو
,
طرز تهیه کباب میگو
,
روش تهیه کباب میگو
,
دستور پخت کباب میگو
,
آموزش کباب میگو
,
آموزش تهیه کباب میگو
,
میگو
,
کباب
,
طرز تهیه میگو
,
کباب های چوبی
,
طرز پخت کباب میگو
,
روش پخت میگو
,
روش پخت کباب میگو
,
دستور تهیه میگو
,
دستور تهیه کباب میگو
,
طرز تهیه کباب
,
روش تهیه کباب
,
دستور پخت کباب
,
آموزش پخت کباب
,
آموزش پخت کباب میگو
,
:: ارسال شده در:
آشپزی ,
غذای دریایی ,
:: مطالب مرتبط:
روش پخت کباب سبزیجات ,
روش پخت دلمه مرغ ,
روش پخت لازانیای نخود سبز ,
روش پخت مرغ ذغالی ,
روش پخت کیک انار ,
روش پخت انار پلو برای شب یلدا ,
خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها ,
دو پیشنهاد برای شام شب یلدا ,
روش تهیه سس سیب ,
روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : پارسا
تاريخ : [دوشنبه 02 بهمن 1391 ] [ 18:30]
|
|
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
|
|
|
|
|
|
آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
آمار کاربران
» افراد آنلاين : 12
» تعداد اعضا : 528
کاربران آنلاين
آمار بازديد
» بازديد امروز : 1,257
» بارديد ديروز : 2,785
» ورودي گوگل امروز : 2
» ورودي گوگل ديروز : 12
» بازديد هفته : 24,349
» بازديد ماه : 62,591
» بازديد سال : 62,591
» بازديد کلي : 15,129,698
|
|