close
تبلیغات در اینترنت
روش پخت ماهی کباب بندری

آموزشی ها

  با اينكه كباب ماهي يكي از لذيذترين غذاهاست اما به دلايل نامشخصي، زياد بين مردم ایران جا نيفتاده و طرفدار ندارد. كباب ماهي بسيار سريع آماده مي‌شود و طعم بي‌نظيري دارد. اگر از ماهي فيله مانند شير يا ازون‌برون استفاده مي‌كنيد ماهي را خرد كرده و به سيخ بكشيد. اگر هم از…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی ها 

با اينكه كباب ماهي يكي از لذيذترين غذاهاست اما به دلايل نامشخصي، زياد بين مردم ایران جا نيفتاده و طرفدار ندارد. كباب ماهي بسيار سريع آماده مي‌شود و طعم بي‌نظيري دارد. اگر از ماهي فيله مانند شير يا ازون‌برون استفاده مي‌كنيد ماهي را خرد كرده و به سيخ بكشيد. اگر هم از ماهي درسته استفاده مي‌كنيد چاره كار استفاده از توري كباب‌پز است. در صورتي كه توري در دسترس نداريد، چند سيخ كباب باريك را به موازات هم روي منقل چيده و ماهي را روي آن كباب كنيد. فقط لازم است كه سيخ‌ها را كمي چرب كنيد تا ماهي به آن نچسبد.

مواد لازم براي 4 نفر:

فيله ماهی يك كيلو، خرد كرده
روغن مايع يك‌چهارم پيمانه
آبليمو 6 قاشق غذاخوری
آب پياز 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم كرده 4 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم


روش تهیه اول:
1- روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.
2- تكه‌هاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.
3- ماهي‌ها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود.

روش تهیه دوم:
1- به جاي زعفران تركيب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سير استفاده كنيد. در اين صورت آب پياز را حذف كنيد.
2- چون احتمال دارد ماهي هنگام جدا شدن از سيخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو كنيد.
3- چند ثانيه قبل از برداشتن ماهي كبابي از روي آتش، كمي كره آب شده روي آن بماليد.

منبع : بیتوته


:: امتياز: نتيجه : 1 امتياز توسط 3 نفر مجموع امتياز : 3

:: بازديد : 1314
:: برچسب ها : ماهی , ماهی کباب , غذای بندری , ماهی بندری , انواع پخت ماهی , غذاهای بندری , روش پخت ماهی کباب بندری , روش پخت ماهی بندری , ماهی کباب بندری , طرز تهیه ماهی کباب بندری , طرز تهیه ماهی کبابی , نحوه پخت کباب ماهی , طرز پخت ماهی کبابی , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , نحوه پخت ماهی , نحوه خوش طعم کردن ماهی , خواص ماهی , انواع ماهی ,

:: ارسال شده در: غذای دریایی ,
:: مطالب مرتبط: روش تهیه اسنک تن ماهی , طرز تهیه ماهی کنجدی , میگو کبابی سازگار با ذائقه ایرانی , طرز تهیه اسنک ماهی , طرز تهیه ساندویچ ماهی , طرز تهیه کباب قفقازی با ماهی , طرز تهیه قلیه ماهی , طرز تهیه ماهی دودی با برنج , طرز تهیه خورشت ماهی , طرز تهیه میگوی پفکی ,
نويسنده : شکیبا
تاريخ : [چهارشنبه 18 ارديبهشت 1392 ] [ 22:29]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 9
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 5,960
» بارديد ديروز : 13,942
» ورودي گوگل امروز : 7
» ورودي گوگل ديروز : 37
» بازديد هفته : 63,083
» بازديد ماه : 239,831
» بازديد سال : 540,510
» بازديد کلي : 12,092,319