close
تبلیغات در اینترنت
روش پخت دسر هلو یا زردآلو

آموزشی ها

برای تهیه دسر هلو یا زرد آلو پس از تهیه مواد مورد نیاز مراحل آماده سازی آنرا که در ذیل ارائه گردیده دنبال نمایید و از تهیه نمودن یک دسر لذیذ…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی ها

برای تهیه دسر هلو یا زرد آلو پس از تهیه مواد مورد نیاز مراحل آماده سازی آنرا که در ذیل ارائه گردیده دنبال نمایید و از تهیه نمودن یک دسر لذیذ و دلپذیر برای عزیزانتان لذت ببرید.

مواد لازم :
 


هلو یا زرد آلو به صورت كمپوت باشد
 

یك لیوان
 



پوره هلو یا زرد آلو
 

دو قاشق مرباخوری
 



 

پودر ژلاتین
 

یك قاشق چایخوری
 



شكر
 

دو قاشق سوپ خوری
 



آب لیمو ترش
 

یك قاشق مرباخوری
 



خامه ساده یا ماست سفت
 

یك سوم لیوان
 



آب كمپوت هلو یا زرد آلو
 

سه قاشق سوپ خوری
 


 

آب
 

سه قاشق سوپ خوری
 



كرم كاستارد
 

یك لیوان سرخالی
 

 
 
 
 
(خامه احتیاج به شیرین شدن و هم زدن ندارد)
 
 
 
طرز تهیه :
 
 
زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره درآید. این پوره را با كرم كاستارد( طرز تهیه آن در قسمت پایین آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت یك ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.
 
 
 
منبع:تبیان


:: امتياز: نتيجه : 4 امتياز توسط 4 نفر مجموع امتياز : 21

:: بازديد : 1833
:: برچسب ها : دسر , دسر زردآلو , دسر هلو , انواع دسر , روش پخت دسر هلو , روش پخت دسر زردآلو , طرز تهیه دسر هلو , طرز تهیه دسر زردآلو , درست کردن دسر , تزیین دسر , سایت آشپزی , آموزش آشپزی , دسر میوه ای , دسر تابستانی , دسر خوشمزه , خواص هلو , خواص زردآلو , انواع دسر تابستانه ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع دسرها ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : شکیبا
تاريخ : [جمعه 31 خرداد 1392 ] [ 11:39]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط شقایق در تاريخ 1392/4/17 و 17:56 دقيقه ارسال شده است



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 4
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 1,335
» بارديد ديروز : 6,999
» ورودي گوگل امروز : 16
» ورودي گوگل ديروز : 136
» بازديد هفته : 24,243
» بازديد ماه : 166,751
» بازديد سال : 2,101,096
» بازديد کلي : 10,942,464