مواد لازم برای ۴ نفر :
ماهی ( هوکی و یا کاهاوایی ): ۶۰۰ گرم
برنج : ۲ لیوان
پیاز ( خرد شده): ۲ عدد
تخم مرغ پخته شده : ۲ عدد
پودرکاری: ۱ قاشق غذا خوری
کره : ۲ قاشق غذا خوری
روغن: ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی
تخم مرغ خام :۱ عدد
جعفری ( خرد شده):۲ قاشق غذا خوری
روش پخت:
فیله ماهی را در قابلمه ریخته، یک تکه ذغال را روی آتش بگذارید تا سرخ شود. پوست پیاز را چرب کنید داخل قابلمه قراردهید. ذغال سرخ شده را داخل پوست پیاز چرب شده بگذارید و در قابلمه را به مدت نیم ساعت ببندید تا ماهی دودی شود.
پیاز را در روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود. برنج، کره ، جعفری خرد شده، پودر کاری و پیاز سرخ شده را بصورت کته درست می کنیم. یک عدد تخم مرغ را با نمک می زنیم تا صاف شود، ماهی دودی شده را در تخم مرغ می غلتانیم بعد در کمی روغن سرخ می کنیم. با دست ماهی ها را ریش ریش می کنیم، برنج پخته شده را در دیس ریخته و ماهی ریز شده را روی برنج می ریزیم. دو عدد تخم مرغ پخته شده را در دیس ریخته و ماهی ریز شده را روی برنج می ریزیم. دو عدد تخم مرغ پخته شده را قطعه قطعه می کنیم و برای تزئین کنار دیس قرار می دهیم
منبع: iranvij.ir