روش تهیه سوپ بادمجان
درباره
انواع سوپ ,
مواد لازم
225 گرم( حدود 1 لیوان) : عدس قرمز
2 عدد ( ساطوری شده) : پیاز
2 حبه( ساطوری شده) : سیر بزرگ
1 عدد( ساطوری شده) : هویج
2 قاشق سوپخوری : روغن زیتون خالص
5/1 لیتر : آب مرغ
2 قاشق سوپخوری : سركه
به مقدار لازم : فلفل و نمك
برای تزئین : برگ كرفس
مواد لازم:
آب گوشت: 5 پیمانه سس سفید: 2پیمانه هویج رنده شده:3 عدد کرفس با جعفری خرد شده:3 ق س نمک و فلفل:به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس سفید آرد: 4 ق س کره:75 گرم شیر:2 پیمانه