مواد لازم :
برنج یک فنجان
شیر یک و نیم کیلو
گلاب نصف فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
خامه ۵۰ گرم در صورت تمایل
پودر پسته برای تزئین یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برنج را خوب شسته و بگذارید ۲ ساعت خیس بخورد، تا برنج خوب پخته و لعاب بهتری بدهد . سپس آب برنج را از صافی رده کرده و با ۲ لیوان آب و نمک روی شعله ملایم کمی بپزید . شیر را اضافه کرده و بعد گلاب را هم بریزید تا شیر برنج پخته و کاملاً لعابدار شود. در این مرحله می توانید ۵۰ گرم خامه به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف مورد نظر کشیده و بعد از ۳ – ۲ دقیقه روی آن را با پودر پسته تزئین کنید. برای سرو آن می توانید از عسل، مربا یا شیره انگور هم استفاده کنید.
منبع: iranvij.ir