loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 4793 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (1)

آموزشی ها

طرز تهیه ترشی غوره را در ادامه مطلب بخوانید:

مواد لازم :

 

غوره

500 گرم

سرکه

500 گرم

نمک

به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

یه‌وقت نگویید همه جور ترشی دیده بودیم به جز ترشی غوره. این ترشی با بسیاری از خوراک‌ها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد امتحان کردن آن که ضرری نداره!

 

ابتدا دُم غوره را جدا کرده سپس خوب می‌شوییم. سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد می‌کنیم. ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشه‌ای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد. غوره‌ها را داخل ظرف می‌ریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم، پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط رزا در تاریخ 1393/05/06 و 0:52 دقیقه ارسال شده است

سلام...میشه با ابغوره هم درست کرد؟ بعضی ها فقط اب و نمک میزنند


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 68
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1351
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 11,511
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,575
  • بازدید ماه : 31,595
  • بازدید سال : 120,473
  • بازدید کلی : 17,194,702
  • تبلیغات