دوست دارید در منزل خود خیارشور تهیه کنید؟ ادامه ی مطلب به دردتان خواهد خورد.
مواد لازم
خيار يك و نيم كيلوگرم
سير دو بوته
فلفل تند چهار تا پنج عدد
ترخان و شويد از هر كدام 100 گرم
آب هفت پيمانه
سركه دو پيمانه
نمك نصف پيمانه
طرز تهيه:
طي تماسهاي مكرر و پيامكهاي بيشمار شما خوانندگان گرامي با دفتر مجله از من خواسته شد كه طرز آمادهسازي خيارشور را آموزش دهم. من هم فرصت را مناسب ديده و دست به كار شدم. مسلما با آمدن فصل پاييز استفاده از ترشيها نيز افزايش پيدا ميكند. بنابراين از همين الان به فكر باشيد. ابتدا آب، سركه و نمك را مخلوط كرده و خوب هم ميزنيم تا نمك حل شود. داخل شيشه در فلزي سير كمي شويد و ترخان قرار داده بعد خيارها را در آن ميچينيم. در انتها يك فلفل روي آنها قرار ميدهيم و چند برگ سبزي و دوباره يك حبه سير اضافه ميكنيم. از مخلوط آب و سركه شيشه را پر كرده و در آن را محكم ميبنديم و به همين ترتيب ادامه ميدهيم. در قابلمهاي آب سرد ريخته و شيشهها را داخل آن ميچينيم. قابلمه را روي حرارت قرار داده تا آب جوش بيايد. سپس حرارت را خاموش كرده و صبر ميكنيم تا آب مجددا سرد شود. در اين زمان شيشهها را از آب خارج ميكنيم. اين شيشههاي خيارشور دور از نور تا زماني كه در آنها باز نشود شش ماه ماندگاري دارند.
منبع: ksabz.net