loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 3459 چهارشنبه 28 فروردین 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت کلوچه دارچینی:

مواد لازم :
کرم تارتار ۲ قاشق مرباخوری
آرد دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
شکر یک و نیم پیمانه
کره نرم ۲۲۶ گرم
تخم مرغ ۲عدد
دارچین ۲ قاشق مرباخوری
شکر نصف پیمانه


طرز تهیه کلوچه دارچینی:


آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.


کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.


مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.


در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.


خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.


کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.

منبع‌ : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 61
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1342
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 11,268
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,332
  • بازدید ماه : 31,352
  • بازدید سال : 120,230
  • بازدید کلی : 17,194,459
  • تبلیغات