loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 5972 شنبه 16 دی 1391 نظرات (1)

آموزشی هاطرز تهیه شیرینی کره ای

 

 

مواد لازم :

 

 

 

نمك

1/8 قاشق چايخوري

آرد

2 پيمانه

پودر قند

1/2 پیمانه

كره

1/2 پيمانه

بيكينگ پودر

1/2 قاشق چايخوري

زرده تخم مرغ

3 عدد

وانيل شكري

1/4 قاشق چايخوري

ژله توت فرنگي يا مارمالاد توت فرنگي

به مقدار لازم

پودر قند

1/2 پيمانه

 

 

 

 

طرز تهيه :

 

آرد ، پودر قند و بيكينگ پودر و نمك را الك كرده با كره مخلوط كرده و ورز دهيد تا اينكه به صورت خرده نان در آيد . وانيل شكري و زرده تخم مرغ هارا اضافه كرده تا به صورت خمير درآيد . خمير را ورز داده تا آنكه نرم شود ، خمير را در كيسه نايلوني قرار داده وبه مدت 1 ساعت داخل يخچال گذاشته تا سرد شود . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود .

 

خمير را نازك پهن كرده و به شكل ستاره يا به شكل گل قالب بزنيد ، تعداد قالبها بايد زوج باشد و با يك قالب كوچكتر وسط نيمي از خميرهاي قالب زده را مجدداً قالب بزنيد تا تو خالي شوند . شيريني ها را داخل سيني مخصوص شيريني پزي قرار دهيد وبه مدت 8 الي 10 دقيقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اينكه رنگش طلايي روشن شود . هنگامي كه سرد شد ،ژله يا مارمالاد را روي نيمي از شيريني ها ماليده و روي آن شيريني هايي را كه وسطشان رادرآورده ايد قرار دهيد و در آخر روي تمام شيريني ها پودر قند بپاشيد . سيني را ازفر بيرون آورده بعد از2 دقيقه شيرينيها را روي پنجره فلزي قرار داده تا سرد شوند

منبع: beytoote.com

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط ayan arekhi در تاریخ 1393/06/26 و 14:19 دقیقه ارسال شده است

وبلاگتون ریبا بود


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 62
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1361
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 11,751
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,815
  • بازدید ماه : 31,835
  • بازدید سال : 120,713
  • بازدید کلی : 17,194,942
  • تبلیغات