loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 6139 پنجشنبه 30 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

طرز تهیه بادام سوخته

مواد لازم :
۱-بادام                                       نیم کیلو

۲-شکر                                       ۷۵۰گرم

 

طرز تهیه:

بادام وشکر را مخلوط کرده در ظرفی می ریزیم ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آب داخل آن می نمائیم روی آتش می گذاریم گاهی بهم میزنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد بعد بادام و شکر را روی غربال می ریزیم می گذاریم سرد شود و دست می مالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد

بعد شکر را در ظرفی میریزیم دوباره روی آتش می گذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و بشکل کارامل ( شکر سوخته ) در آید بادام را در شکر کارامل شده می ریزیم بهم می زنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود بعد ته سینی مسی را کمی چرب می کنیم و بادام سوخته را در سینی می ریزیم و با قاشق بادام ها را از هم جدا می نمائیم  می گذاریم کاملاً سرد شود . بادام سوخته برای اینکه  براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم .

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 475
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 1,816
  • باردید دیروز : 2,789
  • گوگل امروز : 15
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 6,700
  • بازدید ماه : 28,463
  • بازدید سال : 260,690
  • بازدید کلی : 16,711,143
  • تبلیغات