مواد لازم براي 5 نفر:
گوشت چرخ كرده كمچرب 400 گرم (گوشت گوسفندي يا گوساله)
پياز رنده شده 1 عدد بزرگ
تخممرغ 1 عدد
پودر نان خشك 2 تا 3 قاشق غذاخوري
جعفري، ترخون و ريحان 2 قاشق غذاخوري
ادويه 3چاشني 2/1 قاشق چايخوري
زيره 2/1 قاشق چايخوري
دارچين 2/1 قاشق چايخوري
فلفل سياه 1 قاشق چايخوري
گوجهفرنگي 4 عدد
سيبزميني 2 عدد
كره يا روغن 50 گرم
طرز تهيه:
گوشت را در كاسهاي بريزيد و با دست كمي ورز دهيد. سپس پياز، تخممرغ، جعفري، پودر نان خشك و ادويهها را بيفزاييد و مايه را خوب ورز دهيد. تابهاي را روي حرارت بگذاريد و كره را داخل آن گرم كنيد. از مايه گوشت به اندازه يك تخممرغ برداريد و در دست آن را كمي پهن كنيد. سپس آن را در تابه بيندازيد و دو طرف آن را خوب سرخ كنيد. سپس سيبزمينيها را پوست كنده، خلال كنيد و در روغن سرخ كنيد. گوجهفرنگيها را از وسط نصف كنيد و بعد از آنكه تمام كبابها را سرخ كرديد، گوجهفرنگيها را داخل روغن كباب سرخ كنيد.كبابها را در ديس بچينيد و اطراف آن را با سيبزميني سرخ كرده، گوجهفرنگي سرخ شده و كمي سبزيجات خام يا پخته مثل پياز، جعفري، ليموترش، ذرت و لوبيا سبز به دلخواه تزيين كنيد.
منبع: hashpazi.ir