loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 3586 دوشنبه 29 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی هامواد لازم و طرز تهیه ی شیرینی ناپلئونی شکلاتی را می توانید در ادامه ی مطلب مشاهده نمایید

مواد لازم :

 

كره آب ‌شده

نصف پيمانه

پودر كاكائو و پودر قند

به ميزان لازم

خمير فيلو

به ميزان لازم

زرده تخم‌مرغ

پنج عدد

شير

دو و نيم پيمانه

وانيل و نمک

از هر کدام نصف قاشق چايخوري

شكر

3/4پيمانه

آرد و شکلات چیپسی

1/3پيمانه

 

 

طرز تهيه :

 

فر را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد روشن مي‌كنيم.لابه ‌لاي چهار برگ خمير را با برس كره آب شده زده و روي هم قرار مي‌دهيم. سپس خمير را به صورت مربع‌هاي 10 سانتي‌متري مي‌بريم. (بايد 24 عدد مربع داشته باشيد اگر كافي نبود دوباره تكرار كنيد) روي شش عدد از آنها پودر كاكائو پاشيده و با پودر قند تزيين مي‌كنيم خمير‌ها را با احتياط در سيني فر مي‌گذاريم و به مدت پنج دقيقه در فر قرار داده تا روي آنها طلايي شود در اين فاصله كرم را آماده مي‌كنيم.

 

دو پيمانه شير وانيل و نمك را روي حرارت قرار مي‌دهيم تا داغ شود زرده‌ها را با شكر آنقدر مي‌زنيم تا رنگ آن سفيد و مثل كرم غليظ شود. آرد را هم در باقي شير حل كرده و همراه زرده‌ها به شير اضافه مي‌كنيم. كرم را روي حرارت ملايم آنقدر هم مي‌زنيم تا غليظ شود. ظرف را از روي حرارت برداشته و شكلات را افزوده و مخلوط مي‌كنيم تا شكلات ذوب شود.

 

براي درست كردن هر شيريني لابه لاي سه عدد خمير كرم شكلاتي مي‌ماليم و براي لايه رويي از خمير تزيين شده استفاده مي‌كنيم.اين شيريني را سرد سرو كنيد.

 

منبع : groohashpazi

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 62
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1328
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 10,947
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,011
  • بازدید ماه : 31,031
  • بازدید سال : 119,909
  • بازدید کلی : 17,194,138
  • تبلیغات