اين سس براي انواع ساندويچ و پيتزا استفاده ميشود، همچنين ميتوان از سس چيلي در خوراكهاي تند نيز استفاده كرد.
مواد لازم:
پياز چهار عدد
آويشن نصف قاشق غذاخوري
برگ بو دو عدد
جوزهندي يك عدد
ادويه تند كاري نصف قاشق مرباخوري
چيلي تند سه عدد
روغن زيتون چهار قاشق غذاخوري
عسل يك قاشق غذاخوري
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوري
سير چهار حبه
طرز تهیه
پيازها را ريز رنده كرده و در مخلوطكن ميريزيم. همزمان آويشن، برگبو، سير و فلفل قرمز را نيز در مخلوطكن ميريزيم. جوزهندي را نيز رنده كرده و همراه ادويه تند به بقيه مواد ميافزاييم. فلفلهاي چيلي را روي حرارت به مدت دو تا سه دقيقه كبابي كرده و بدون اينكه قسمتهاي كبابي آن را جدا كنيم به همراه عسل در مخلوطكن ميريزيم تا يكدست شود. همه مواد را همراه روغن زيتون با هم مخلوط كرده، سپس سس آماده شده را سرو ميكنيم.
منبع: ksabz.net