loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 4615 شنبه 09 دی 1391 نظرات (1)

آموزشی هاطرز تهیه خورشت کرفس

مواد لازم:

 

کرفس اگر کوچک بود 2عدد
1 عدد
گوشت سردست يا ران بره، ترجيحا ماهيچه
500 گرم
پياز
1 عدد
ليمو عماني
2 تا 3 عدد
زردچوبه نيم قاشق چاي خوري
نمک 1 قاشق چاي خوري
روغن به مقدار کافي
آب سرد 3 ليوان

 

 

طرز تهيه:


ساقه هاي کرفس را از هم جدا کنيد و خوب بشوييد سپس ساقه هاي کرفس را به اندازه هاي دو سانتيمتري خورد کنيد برگ هاي کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خورد کنيد.

 

گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه کنيد. پياز را هم براي پياز داغ گرفتن خورد کنيد. مقداري روغن را در قابلمه بريزيد و روي آتش بگذاريد و پياز را در آن با حرارت ملايم سرخ کنيد. پس از سرخ شدن پياز گوشت را روي پياز بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و چند دقيقه اي با افزودن نيم قاشق چاي خوري زردچوبه سرخ کنيد.

 

سپس کرفس ها را روي گوشت بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و تقريبا 10 دقيقه با گوشت سرخ کنيد در تمام مدت آنرا هم بزنيد تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه ليوان آب سرد روي آن بريزيد ليمو عماني ها را با يک ضربه دست بشکنيد بدون اينکه آنرا از هم جدا يا خورد کنيد، داخل قابلمه بيندازيد سر قابلمه را ببنديد و شعله را کم کنيد، حرارت را چنان تنظيم کنيد که گوشت بسيار بسيار آرام بجوشد.

 

دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد.

 

مدت طبخ بستگي به گوشت شما دارد به همين خاطر پس از تقريبا 45 دقيقه گوشت را با چنگال امتحان کنيد اگر خوب پخته شده نمک به آن بيفزايد و بگذاريد چند دقيقه اي بجوشد.

منبع: beytoote.com

 

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط هستی در تاریخ 1392/07/27 و 21:12 دقیقه ارسال شده است

مرسی سو ماچشکلک


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 73
  • آی پی دیروز : 477
  • بازدید امروز : 105
  • باردید دیروز : 1,858
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,847
  • بازدید ماه : 28,610
  • بازدید سال : 260,837
  • بازدید کلی : 16,711,290
  • تبلیغات