loading...
آموزشی ها
علی حسین بازدید : 2737 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

گروهی از پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، خواص آنتی اکسیدانی آب انار را در خنثی کردن رادیکال‌های آزاد بدن با ۹ آب میوه تجاری مقایسه کردند.

 

بر اساس این بررسی که نتایج آن در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند منتشر شد، در میان این آب میوه ها، آب انار بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثی سازی رادیکال‌های آزاد، به میزان ۹۶ درصد داراست.

این بررسی همچنین نشان می‌د‌هد، آب انار در جلوگیری از تخریب گلبول‌های قرمز خون یا همولیز نیز موثر است.

به گفته پژوهشگران با توجه به این بررسی آب انار آثار سودمندی در تقویت دستگاه دفاع آنتی اکسیدانی بدن دارد.

آمارها نشان می‌دهد، مصرف مناسب غذاها یا نوشیدنی‌های غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی‌، میزان ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی – عروقی را کاهش می دهد.

رادیکال‌های آزاد موادی سمی هستند که بر اثر واکنش‌های بدن ایجاد می‌شوند و مواد آنتی اکسیدان آن‌ها را از بین می‌برند.

منبع:ایران ویج

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 557
  • آی پی دیروز : 531
  • بازدید امروز : 2,949
  • باردید دیروز : 11,008
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 26,066
  • بازدید ماه : 61,658
  • بازدید سال : 293,885
  • بازدید کلی : 16,744,338
  • تبلیغات