loading...
آموزشی ها
پیمان بازدید : 3549 دوشنبه 08 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

مواد لازم:

قارچ خرد شده : یک پیمانه

کدو خرد شده : یک پیمانه

کره با مارگارین : 3قاشق غذا خوری

آب : 3 قاشق غذا خوری

تخم مرغ : 4 عدد

نمک : یک چهارم قاشق غذاخوری

فلفل : یک چهارم قاشق غذا خوری

پنیر رنده شده موزارلا : نصف پیمانه

 

مواد لازم برای سُس:

مارگارین یا کره                 یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده  ‌  یک عدد

جعفری تازه و خرد شده   2 قاشق غذاخوری

پودر ریحان                       نصف قاشق چای‌ خوری

نمک                               یک هشتم قاشق چای‌ خوری

 

طرز تهیه:

 

* 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.

* قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.

* تخم‌ مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.

* هم زمان با پخته شدن تخم‌ مرغ ‌ها ، لبه آن ‌ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم‌ مرغ‌ های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.

* وقتی تخم ‌مرغ‌ ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی‌ جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آن ‌ها را مملو از پنیر کنید.

* سپس لبه دیگر را روی آن ‌ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.

* هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه ‌ای ذوب کرده و مابقی مواد سُس را درون آن به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.

* سُس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.

 

منبع:tebyan

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 63
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1361
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 11,745
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,809
  • بازدید ماه : 31,829
  • بازدید سال : 120,707
  • بازدید کلی : 17,194,936
  • تبلیغات