مواد لازم:
نشاسته 200 گرم
آب 1 ليتر
مواد لازم براي شربت فالوده:
آب 600 ميليليتر
شكر 300 گرم
جوهرليمو يكچهارم قاشق چايخوري
گلاب 80 گرم
دانه هل سبز 10 عدد
طرز تهيه:
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد. جوهرليمو را در 2 قاشق سوپخوري آب حل كرده و به آب و شكر اضافه كنيد و اجازه دهيد شربت غليظ شود. گلاب و دانههاي هل را افزوده و بعد از چند جوش مايع را خاموش كنيد و صبر كنيد تا سرد شود. مايع را در فريزر قرار دهيد تا ببندد، سپس در كيسه بريزيد و به شكل يخ پودري درآورده و آن را تا زمان سرو فالوده در فريزر بگذاريد. ( اين مايع را در دستگاه بستنيساز هم ميتوانيد بريزيد تا بلورهاي يخ ريز يا يخ پودري به شما بدهد.)
نشاسته و آب را با هم در قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا نشاسته خوب پخته شده و بوي خامي ندهد. خمير فالوده را كنار بگذاريد تا سرد شود. (ميتوانيد آن را روي ظرف يخ قرار داده و هل را اضافه كنيد تا كاملاً سرد شود)خمير فالوده را در قيف مخصوص ريخته و از بالا با فشار دادن قيف آن را در آب سرد كه بلورهاي يخ در آن هست بريزيد. وقتي خودش را گرفت با كفگير فالوده را برداريد و با پودر يخ شربت مخلوط و سرد كنيد يا آنكه براي سرو در زماني ديگر آن را در فريزر قرار دهيد.
نكته:
ـ در هنگام پخت فالوده، حرارت بايد بسيار ملايم باشد تا آب خمير فالوده دير تبخير شود و در حين تبخير آب نشاسته پخته شود. نشانه پخته شدن خمير، كشدار و براق شدن آن است! اگر خمير سفت و سفيد باشد يعني خمير خام است و رشتههاي فالوده در آب خرد ميشود.
منبع:http://hashpazi.ir