مواد لازم :
نان پيتزا ۱ عدد
مايه ماكاروني ۴ قاشق غذاخوري
پنير موزارلا خرد شده۲/۱ پيمانه
كالباس پپروني (نوعي كالباس پرادويه ) ۶ورقه نازك
پنير پارمزان (رنده شده ۱ (قاشق غذاخوري
نعناي تازه ، فلفل دلمه ي سبز و زيتون بدون هسته (خرد شده) مقداري براي سطح پيتزا
طرز تهيه :
خمير پيتزا را داخل ظرف مخصوص پيتزا قرار دهيد و روي تمام سطح خمير را با فاصله ۲سانت از دور
تا دور خمير از اين مايه پر كنيد . سپس روي سطح آن را از پنير موزارلا پر كنيد . و روي آن پپروني ،
فلفل سبز و زيتون را كه با هم مخلوط كرده ايد بريزيد .
در پايان جعفري و پنير پارمزان را روي پيتزا پخش كنيد . پيتزا را براي ۴۵تا ۶۰ ثانيه در دماي بالاي
مايكرو فر قرار دهيد تا اينكه پنيرها كاملاً آب شوند .
اگر بخواهيد پيتزا را در فر بپزيد بايد آن را در دماي ۳۵۰درجه ي فارنهايت فر براي مدت ۵تا ۷دقيقه قرار دهيد .
منبع:ashpaziema