اینبار استیک مرغ را با ذائقه ی ایرانی و با موادی که در دسترس ایرانیان است تهیه نمایید . مواردی مانند استفاده از نان سنگک که علاوه بر خوشمزگی سبوس دار و رژیمی نیز می باشد ، ماست خامه ای به جای آنچوی و خیارشور به جای کاپاریس این غذا را به ذائقه ی ایرانیان تبدیل کرده است . در ادامه به طرز تهیه این استیک لذیذ و خوشمزه می پردازیم .
موادلازم برای 2 نفر:
- سینه مرغ : 2 عدد
- پیازمتوسط : یك عدد،رنده شده
- زعفران دمكرده 6 : قاشق غذاخوری
- روغن مایع 2 : قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه : به میزانل ازم
موادلازم برای سس ماست:
- ماست خامهای : نیم پیمانه
- خیارشورمتوسط : یك عدد،نگینی
- سس خردل : یك قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
- نعناع ساطوری 2 : قاشق غذاخوری
- نان سنگك : نصف،خردشده
روش تهیه:
1 - هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.
آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.
سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
2 - روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینههای مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.
مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.
3 - تكههای نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.
4 - مرغ و تكههای نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.
نکات:
-1 به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم میتوانید استفاده كنید.
امابه جای خواباندن درمایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت رادرمایه زعفران بغلتانید.
-2 میتوانید به جای نعناع ساطوری شده ازنعناع خشك استفاده كنید.
-3 میتوانید به سس ماست پیازچه یاخیارساطوری شده اضافه كنید.
منبع : مجله ایده آل