loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 2243 چهارشنبه 05 تیر 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت لازانیای گوشت

مواد لازم :
 


گوشت چرخ كرده
 

300 گرم
 



فلفل دلمه اي
 

1 عدد
 



پياز خرد شده
 

1 عدد
 



روغن
 

2 قاشق غذاخوري
 



رب گوجه فرنگي
 

2 قاشق غذاخوري
 



آويشن
 

1 قاشق مربا خوري
 



پنير پيتزا
 

500 گرم
 



نمك و فلفل
 

به ميزان لازم
 



كره
 

50 گرم
 



آرد
 

2 قاشق غذا خوري
 



شير سرد
 

3 پيمانه
 



خامه در صورت دلخواه
 

50 گرم
 



سس سفيد رقيق
 

3 پيمانه
 



ورق لازانيا
 

6 تا 8 ورق
 



قارچ اسلايس شده
 

200 گرم
 

 
 
 
 
طرز تهیه :
 
پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.
 
منبع : groohashpazi

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 62
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1356
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 11,635
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,699
  • بازدید ماه : 31,719
  • بازدید سال : 120,597
  • بازدید کلی : 17,194,826
  • تبلیغات