مواد لازم و طرز تهیه کیک دو رنگ در ادامه ی مطلب موجود می باشد
مواد لازم
كره يك پيمانه (160 گرم)
شكر يك و نيم پيمانه (225 گرم)
تخممرغ زرده و سفيده جدا پنج عدد (330 الي 360 گرم)
وانيل شكري 4/1قاشق چايخوري
آرد سفيد سه و نيم پيمانه (465 گرم)
نمك 8/1 قاشق چايخوري
بيكينگپودر يك قاشق سوپخوري (شش گرم)
رنده پوست ليموترش يك قاشق چايخوري
شير يك پيمانه (160 ميليليتر)
پودر كاكائو 4/1 پيمانه (15 گرم)
شير دو قاشق سوپخوري (28 ميليليتر)
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) تنظيم ميكنيم. كاغذ روغني 30 سانتيمتري كف قالب كيك انداخته و روي كاغذ روغني را با روغن مايع به وسيله قلممو چرب كرده و كنار ميگذاريم. كره و شكر را در ظرف مناسبي با همزن برقي خوب ميزنيم، سپس زردههاي تخممرغ را به همراه وانيل شكري به آن افزوده و به هم زدن ادامه ميدهيم تا به صورت كرم لطيفي در آيد. آرد و نمك را الك كرده و به كرم كيك افزوده و مخلوط مينماييم. بيكينگپودر و رنده پوست ليموترش را در شير حل كرده و در مايه كيك ريخته و با ليسك هم ميزنيم. پودر كاكائو را در دو قاشق سوپخوري شير گرم حل كرده، از مايه كيك را با پودر كاكائو مخلوط ميكنيم. سفيده تخممرغ را با همزن برقي زده تا فرم بگيرد. از سفيده تخممرغ را به مايه كيك كاكائويي افزوده و بقيه را به مايه كيك ساده اضافه ميكنيم. سپس نيمي از مايه كيك سفيد را در قالب ريخته و روي آن مايه شكلاتي ميريزيم و مجددا روي آن مايه كيك سفيد ريخته و به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار ميدهيم تا بپزند. بعد از فر خارج كرده، پس از پنج دقيقه روي پنجره فلزي برگردانده تا خنك شود، سپس به دلخواه برش زده و تزيين ميكنيم.
منبع: ksabz.net