● مواد لازم
▪ بیسکویت پتی بور: ۲۲۷ گرم
▪ شکلات تلخ و شیرین: ۱۲۰ گرم
▪ شکر: یک دوم پیمانه
▪ کره بدون نمک: ۴ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک: ۲۲۷ گرم
● روش تهیه:
۱۲۰ گرم شکلات را درون کاسه ای شیشه ای ریخته و روی بخار آب آن را هم زده تا به صورت مایع درآید.
بیسکویت ها به تکه های نیمه درشت تقسیم کنید.
کره و شکر را با هم مخلوط کرده و روی مایع شکلاتی ریخته و هم می زنید.
تخم مرغ ها را با چنگال هم زده تا زرده و سفیده کامل با هم مخلوط شوند سپس به مواد شکلاتی بیفزایید و با لیسک هم بزنید.
قالب مخصوص خود را چرب کرده و کاغذ روغنی را در آن پهن کنید.
بیسکویت ها را با مواد شکلاتی کاملا مخلوط کرده و به درون قالب بریزید و با پشت قاشق مقداری فشار به مواد بیاورید تا تمام حفره ها پر شده و برای ۳ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از درآوردن قالب از یخچال از ۲طرف کاغذها را کشیده و بیرون بیاورید و پس از برگرداندن کیک روی ظرف مخصوص کاغذ روغنی را از روی آن بردارید.
۲۲۷ گرم شکلات را روی بخار آب به صورت مایع درآورید و بعد از سردشدن دور تا دور کیک خود بمالید.
● فوت قنادی
به جای قراردادن قالب به مدت ۳ ساعت در یخچال می توانید آن را به مدت ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید.
منبع: iranvij.ir