loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 8679 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (1)

آموزشی هاطرز تهیه بیسکوییت شکلاتی

● مواد لازم
 ▪ بیسکویت پتی بور: ۲۲۷ گرم
 ▪ شکلات تلخ و شیرین: ۱۲۰ گرم
 ▪ شکر: یک دوم پیمانه
 ▪ کره بدون نمک: ۴ قاشق غذاخوری
 ▪ تخم مرغ: یک عدد
 ▪ شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک: ۲۲۷ گرم

 ● روش تهیه:
 ۱۲۰ گرم شکلات را درون کاسه ای شیشه ای ریخته و روی بخار آب آن را هم زده تا به صورت مایع درآید.
 بیسکویت ها به تکه های نیمه درشت تقسیم کنید.
 کره و شکر را با هم مخلوط کرده و روی مایع شکلاتی ریخته و هم می زنید.
 تخم مرغ ها را با چنگال هم زده تا زرده و سفیده کامل با هم مخلوط شوند سپس به مواد شکلاتی بیفزایید و با لیسک هم بزنید.
 قالب مخصوص خود را چرب کرده و کاغذ روغنی را در آن پهن کنید.
 بیسکویت ها را با مواد شکلاتی کاملا مخلوط کرده و به درون قالب بریزید و با پشت قاشق مقداری فشار به مواد بیاورید تا تمام حفره ها پر شده و برای ۳ساعت درون یخچال قرار دهید.
 پس از درآوردن قالب از یخچال از ۲طرف کاغذها را کشیده و بیرون بیاورید و پس از برگرداندن کیک روی ظرف مخصوص کاغذ روغنی را از روی آن بردارید.
 ۲۲۷ گرم شکلات را روی بخار آب به صورت مایع درآورید و بعد از سردشدن دور تا دور کیک خود بمالید.

 ● فوت قنادی
 به جای قراردادن قالب به مدت ۳ ساعت در یخچال می توانید آن را به مدت ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید.

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط پرنیا در تاریخ 1394/07/23 و 12:58 دقیقه ارسال شده است

عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 528
  • آی پی دیروز : 531
  • بازدید امروز : 2,736
  • باردید دیروز : 11,008
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 25,853
  • بازدید ماه : 61,445
  • بازدید سال : 293,672
  • بازدید کلی : 16,744,125
  • تبلیغات