loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 2309 شنبه 12 مرداد 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش تهیه قهوه میوه ای

مواد لازم



قهوه دم کرده(قهوه اسپرسو یا قهوه ای تیره که به وسیله قهوه ساز دم شده باشد)
 

475 میلی لیتر
 



آب سیب
 

400 میلی لیتر
 



پرتقال
 

1 عدد
 



شکر قهوه ای
 

3 تا 5 قاشق مرباخوری
 



چوب دارچین
 

1 عدد کوچک
 



چوب دارچین
 

برای سرو
 

 
 
 
 
طرز تهیه
 
پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.
 
حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه زمان دهید تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی پارچ کوچکی قرار داده اید بریزید و قهوه آماده شده را در 4 فنجان مخصوص کاپوچینو ریخته و در هر کدام یک چوب دارچین قرار دهید و فورا" سرو نمایید.
 
منبع : dastpokht.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 52
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1365
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 11,930
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,994
  • بازدید ماه : 32,014
  • بازدید سال : 120,892
  • بازدید کلی : 17,195,121
  • تبلیغات