loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 3149 چهارشنبه 23 مرداد 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت لازانیای مرغ

مواد لازم  برای تهیه لازانیا با مرغ:
 



 ورقه لازانیا
 
8 تا ده عدد 



 گوشت مرغ پخته و خرد شده
 
 دو فنجان



 کره یا مارگارین
 
 دو قاشق سوپ خوری
 


 پیاز متوسط خرد شده
 
 یک عدد



 قارچ خرد شده
 
150 گرم



کنسرو گوجه فرنگی
 
450 گرم
 


ریحان خشک
 
نصف قاشق چای خوری



پونه خشک
 
نصف قاشق چای خوری



نمک و فلفل
 
یک سوم قاشق چای خوری
 


کره یا مارگارین
 
سه قاشق سوپ خوری
 


آرد
 
3 قاشق سوپ خوری



آب مرغ
 
300 گرم



پنیر ماتزارلا خرد شده
 
یک فنجان
 


پنیر ریکوتا
 
نصف فنجان



طرز تهیه سس گوجه :
کره را در یک قابلمه آب کنید . پیاز را در آن سرخ کنید تا شفاف شوند . قارچ ، ریحان ، پونه ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بپزید .
گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس به قارچها اضافه کنید . آن را آهسته بجوشانید و مرغ ها را به آن اضافه کنید . در همان حال سس خامه را آماده کنید

طرز تهیه سس خامه :
کره را آب کرده ، آرد را به آن بیفزائید . بمدت 2 تا 3 دقیقه آن را هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا غلیظ شود .

لایه بندی لازانیا :
کمی سس خامه را روی سینی فر ریخته ، سه ورقه لازانیای پخته شده را روی آن قرار دهید ، یک سوم از مخلوط مرغ و یک سوم از سس خامه را روی آن ریخته ، روی هر  لایه پنیر بپاشید . این لایه بندی را تکرار کنید . در آخر روی آن پنیر رنده شده بریزید . به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت آن را بپزید .
منبع : sooran.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 77
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 231
  • آی پی دیروز : 562
  • بازدید امروز : 701
  • باردید دیروز : 11,297
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 26,940
  • بازدید ماه : 11,998
  • بازدید سال : 244,225
  • بازدید کلی : 16,694,678
  • تبلیغات